امریه دانش بنیان برای جوانی تحصیل کرده که سربازی رفتن را نوعی کار بیهوده می داند و به فکر کسب درآمد و تشکیل خانواده است، با گرفتن امریه ی سربازی هم می تواند خدمت خود را انجام بدهد و هم سابقه ی کاری برای خود داشته باشد. معمولاً پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه هر مشمولی حداکثر یک سال معافیت تحصیلی و به نوعی یک سال فرصت برای گرفتن امریه دارد. در این فرصت، شما باید در یک شرکت دانش بنیان استخدام شوید و حداقل 6 ماه سابقه بیمه هم داشته باشید تا برای امریه ی دانش بنیان اقدام کنید. کوچکترین اشتباه در این مسیر، به معنی از دست دادن زمان و فرصت است که این اشتباه قابل جبران نیست.
برای گرفتن معافیت سربازی اعم از معافیت کفالت، معافیت پزشکی، معافیت ایثارگران، معافیت مددجویان، معافیت عفو رهبری و… کافیست با تلفن ثابت با شماره 9099070084 بدون گرفتن کد با مشاوران خبره تماس بگیرید.
در صورت نداشتن تلفن ثابت و استفاده از بسته های مشاوره 50% تخفیف اینجا کلیک کنید.
یکی از گزینه های داشتن سربازی راحت و بدون لباس نظامی، گرفتن امریه دانش بنیان است. در امریه دانش بنیان نه خبری از پادگان، پوتین و نه خبری از نگهبانی نیست. فقط باید دو ماه آموزشی را در پادگان نیروی زمینی ارتش در تهران بگذرانید و بقیه را در یک شرکت همانند یک کارمند سپری کنید.
سربازی در شرکت های دانش بنیان
به دو طریق می توان سربازی را در شرکت های دانش بنیان گذراند:
1.امریه ی دانش بنیان
2.پروژه جایگزین خدمت در شرکت دانش بنیان
دولت با کمک ستاد کل نیروهای مسلح به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و با هدف بکار بردن افراد نخبه در این شرکت ها، تسهیلاتی برای شرکت های دانش بنیان و افراد تحصیل کرده که سربازی نرفته اند در نظر گرفته است.
بیشتر بدانید: شرایط گرفتن کفالت پدر- بازنشسته، ازکارافتاده، بالای 60 سال
بر اساس این تسهیلات مشمولان می توانند به عنوان کارکنان وظیفه مامور (امریه سربازی) در این شرکت ها مشغول و بکار گرفته شوند. شرکت های دانش بنیان هم از مزایایی از قبیل معافیت مالیاتی، معافیت گمرگی و نیروی کار با حقوق پایین در قالب امریه سربازی بهره مند شوند.
بسیاری از مشمولان برای دریافت امریه دانش بنیان مشتاق هستند و این مسیر را طی می کنند. اما در این مسیر دچار اشتباهاتی می شوند و زمانی برای جبران این اشتباهات وجود ندارد و مانند یک سرباز عادی باید سربازی خود را بگذرانند. در این مقاله ما با رایج ترین اشتباهاتی که متقاضیان دریافت امریه دانش بنیان انجام می دهند و بعد از مدتی پی به اشتباه خود می برند می پردازیم.
برای دریافت اطلاع از شرایط خرید سربازی طبق آخرین تغییرات سال 1403 کافیست با برترین مشاوران پارسین مشاوره با شماره 9099070084 همین حالا تماس بگیرید.
1.یاد نگرفتن تخصص و مهارت در دوران دانشجویی
مهم ترین اشتباهی که هر دانشجویی در زمان تحصیل در دانشگاه آن را انجام می دهد، یاد نگرفتن مهارت و تخصصی خاص در این دوران است. چون در این دوران فرصت کافی برای یادگیری وجود دارد و بایستی حداکثر استفاده را از آن داشت.
نباید صرفاً به دنبال گذراندن وقت با دوستان و تلف کردن زمان خود باشید، چرا که ذهن انسان در این دوران کارآیی بالایی دارد. در ضمن برای ورود به دنیای کار و اشتغال، مهارت ها جزو اصلی ترین نیازهای شغلی انسان هستند.
شخصی را در نظر بگیرید؛ دارای مدرک تحصیلی بالایی است ولی هیچ مهارت و تخصصی ندارد آیا او می تواند سریع شغلی پیدا کند. نه متاسفانه، در طرف مقابل فردی با داشتن دیپلم و دانستن چند نرم افزار حسابداری به سرعت جذب بازار کار می شود.
در شرکت های دانش بنیان، مانند هر شرکت دیگری کارفرما به دنبال استخدام یک فرد متخصص و کاربلد می باشد. این جا فرصتی برای کارآموزی وجود ندارد. پس شما باید در دوران دانشجویی این تخصص و مهارت را فراگرفته باشید. نتیجتاً شرط اول برای ورود به این شرکت ها داشتن مهارت و تخصص می باشد.
در ادامه بخوانید: استعلام غیبت سربازی به صورت آنلاین- غیبت سربازی چیست؟
چطور در دوران دانشجویی مهارت کسب کنید
از راه های متفاوتی می توان در دوران دانشجویی مهارت و تخصص لازم را کسب کرد. در ذیل به برخی از این موارد اشاره می شود:
1.شرکت در دوره های کارآموزی دانشگاه
2.شرکت در کلاس های حضوری آموزش نرم افزارها
3.شرکت در همایش ها و سمینارهای دانشگاه؛ در این برنامه ها با آخرین تغییرات و پیشرفت های علمی رشته ی خود آشنا می شود و در ضمن می توانید با افراد موفق و صاحب نظر در ارتباط باشید. این امر می تواند در یافتن شغل آینده به شما کمک کند.
دوران دانشجویی فرصت مناسبی برای یادگیری زبان انگلیسی می باشد. این مهارت هم برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و هم در زمینه کاری خیلی مفید خواهد بود.
مقاله مرتبط: نحوه دریافت امریه شرکت دانش بنیان در سال 1403- ماه های اعزام
2. درست انتخاب نکردن، شرکت دانش بنیان
مشمولی که قصد دریافت امریه دانش بنیان دارد. ابتدا بایستی در یک شرکت دانش بنیان استخدام شود. هر شرکتی را نمی توان دانش بنیان نامید.
دانش بنیان مانند یک گواهینامه است که برای شرکت ها صادر می شود. این مجوز به شرکت هایی اعطاء می شود که تولید کننده محصولاتی با فناوری تولید مدرن داشته باشند، بایستی ابتدا در مورد مجوز و سابقه شرکت به طور کامل تحقیق و بررسی لازم را انجام دهید.
برای شناخت شرکت شما باید بدانید شرکت های دانش بنیان در چه حوزه های فعالیت می کننند.
در ذیل حوزه های فعالیت شرکت های دانش بنیان نام برده می شود؛
- فناوری، زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی
- دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان
- مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی
- ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
- وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی
- برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستم های خودکار
- خدمات تجاری سازی
- فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای
آمارها نشان می دهید در کل کشور 6530 شرکت دانش بنیان وجود دارد و در بین سه حوزه فناوری، ماشین آلات و تجهیزات پزشکی، برق و الکترونیک و فناوری اطلاعات و رایانه بیشترین تعداد وجود دارد.
برای دریافت لیست شرکت های دانش بنیان در کل کشور شما می توانید با کارشناسان نظام وظیفه تیم پارسین مشاوره تماس بگیرید و با اطمینان کامل یک شرکت دانش بنیان انتخاب کنید.
شرایط شرکت های دانش بنیان جهت گرفتن امریه
برای دریافت امریه از یک شرکت دانش بنیان، حداقل آن شرکت بایستی یکی از این موارد را دارا باشد؛
- حداقل تعداد افراد شاغل بیمه شده در شرکت 20 نفر باشد.
- داشتن اظهارنامه مالیاتی، که در آن فروش شرکت بیش از 100 میلیون تومان باشد.
- بر مبنای آخرین گزارش صورت معاملات فصلی، فروش شرکت حداقل 50 میلیون تومان باشد.
3. بررسی نکردن سهمیه شرکت دانش بنیان برای امریه
هر شرکت دانش بنیانی در سال، سهمیه حداقل یک نفر و حداکثر تا سقف 3 نفر برای معرفی امریه به ستاد کل نیروهای مسلح دارد. هر شرکت در هر دوره اعزام تنها می تواند 2 نفر را همزمان معرفی نماید.
معیار انتخاب این یک نفر به این صورت است که به ازای هر 600 میلیون تومان فروش سالیانه یا به ازای هر ده نفر کارکنان شاغل تمام وقت (بر اساس آخرین فهرست بیمه شرکت) با شرایط شیوه نامه معرفی می شود.
سهمیه شرکت برای امریه سربازی فقط برای همان سال قابل استفاده است.
مشمولی که به نیت گرفتن امریه سربازی، وارد یک شرکت دانش بنیان می شود حتماً باید از آن شرکت در مورد سهمیه ای امریه شرکت دانش بنیان که در آن سال چند نفر استفاده کرده، سوال کند. نبایستی زمان خود را در یک شرکت که استانداردهای لازم و یا سهمیه ای برای آن سال ندارد هدر بدهد.
بیشتر بخوانید: ایست خدمت سربازی چیست- شرایط، مراحل و قوانین
4. اقدام نکردن در بازه زمانی مناسب برای درخواست امریه
یکی از اشتباهاتی که اکثرا مشمولان متقاضی دریافت امریه دانش بنیان انجام می دهند، این است که دربازه زمانی مناسب اقدام نمی کنند.
پروسه گرفتن امریه دانش بنیان یک کار طولانی است و بایستی در زمان مناسب درخواست های لازم را انجام داد. اگر نتوانستید در زمان مناسب ثبت نام کنید، به هیج وجه این فرصت قابل برگشت نیست.
پس بهتر است قبل از هر اقدامی با یک متخصص و مشاوره آگاه صحبت کنید تا نکات ریز و زمان مناسب برای هر مرحله را برای شما گوشزد کند.
برای شروع کار ابتدا، شما باید در سامانه درخواست بدهید. این درخواست خیلی مهم است در چه بازه ی زمانی انجام شود.
پیشنهاد مرکز مشاوره پارسین به شما چهار ماه قبل از تاریخ اعزام به خدمت این کار را انجام بدهید معقولانه تر است. چون حدود 2 ماه طول می کشد که پاسخ درخواست شما در سامانه تایید شود.
بعد از تایید شدن در سامانه، بایستی دفترچه خدمت سربازی را پست کرد و برگه سبز ( برگه آماده به خدمت) را در سامانه مربوطه بارگذاری کرد.
نکته: افرادی که درخواست آنها در سامانه تایید شود تنها یک بار دیگر فرصت دارند درخواست مجدد بدهند.
5.ارسال اشتباه یا ناقص مدرک مورد نیاز
برای ثبت نام کردن در سامانه مربوطه باید یکسری مدارک که مورد نیاز هست بارگذاری کنید. برخی از این مدارک باید از قبل تهیه شوند و مهر شرکت را داشته باشند. بعضی از مدارک مانند گواهی فارغ التحصیلی به راحتی قابل دریافت از دانشگاه نیست.
مشمولانی که در مسیر دریافت امریه دانش بنیان هستند برخی موارد از این همه مدارکی که باید تهیه کنند کلافه می شوند، حتی ممکن است قید گرفتن امریه را بزنند.
افراد متقاضی دریافت امریه شرکت های دانش بنیان، ابتدا بایستی در سامانه سینا عضو شوند و سپس از بخش درخواست، منوی دانش آموختگان برتر، قسمت نظام وظیفه فناور درخواست خود را ثبت کنید.
شما عزیزان باید علاوه بر ثبت کردن اطلاعات فردی، اطلاعات تماس و اطلاعات شناسایی بایستی یکسری مدارک مورد نیاز دیگر بفرستید.
برای کسب اطلاعات کامل در مورد امریه شرکت دانش بنیان با پارسین مشاوره تماس بگیرید .
در پروسه گرفتن امریه دانش بنیان زمان خیلی مهم است اگر زمان را از دست بدهید این فرصت را از دست دادید و کوچک ترین اشتباه مساوی است با از دست دادن زمان و نرسیدن به هدف مورد نظر است.
سوالات متداول:
1.برای گرفتن امریه شرکت های دانش بنیان چند ماه سابقه بیمه لازم است؟
حداقل باید 6 ماه سابقه بیمه داشت.
2. برای ثبت نام امریه دانش بنیان معدل تاثیر دارد؟
تازگی های امتیازی برای معدل قرار ندادند.
3. حداقل امتیاز برای تایید شدن چقدر است؟
حداقل 80 امتیاز است.
4. آیا با دریافت امریه دانش بنیان می توان کسری گرفت؟
بله- بر طبق شرایط خاص
یک پاسخ
سلام باید چیکار کنیم که امتیاز به حداکثر ممکن برسه ؟
چه راه هایی برای اضافه کردن امتیاز وجود داره ؟