Search

ثبت نام کارت سوخت به صورت اینترنتی+ آموزش تصویری، مدارک و هزینه

ثبت نام کارت سوخت

تماس از طریق تلفن ثابت: 9099070084

پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل

برای پاسخ به سوالات خود با مشاوران ما تماس بگیرید

با خرید خودرو جدید و انجام تعویض پلاک، یک اقدام ضروری برای استفاده از سهمیه بنزین دولتی، ثبت نام کارت سوخت است. فردی که کارت سوخت خودرو نداشته باشد ناچار است از کارت دیگران یا کارت پمپ بنزین‌ها برای سوخت گیری استفاده کند. در کلان شهرها بعد از یک ساعت خاصی در شب در جایگاه‌های سوخت‌گیری دارندگان خودرو کارت سوخت برای سوخت گیری داده نمی‌شود.

 

بنابراین برای استفاده از سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل لازم است. از تیر ماه ۱۴۰۳ ثبت درخواست برای کارت سوخت به صورت اینترنتی اعلام شد. این در حالی است که بسیاری از مالکان خودرو از نحوه ثبت نام برای کارت سوخت هوشمند به صورت غیر حضوری اطلاعی ندارند.

 

برای گرفتن معافیت سربازی اعم از معافیت کفالت، معافیت پزشکی، معافیت ایثارگران، معافیت مددجویان، معافیت عفو رهبری و… کافیست با تلفن ثابت با شماره 9099070084 بدون گرفتن کد با مشاوران خبره تماس بگیرید.

 

در صورت نداشتن تلفن ثابت و استفاده از بسته های مشاوره 50% تخفیف اینجا کلیک کنید.

 

با وجود تغییرات زیاد در نحوه ثبت نام کارت سوخت، سوالات زیادی برای مالکان خودرو به وجود می‌آید. سوالاتی همانند؛ از طریق کدام سامانه می‌توان ثبت نام انجام داد؟ آیا برای همه خودروها (چه خودروهای صفر یا کارکرده) می‌توان از طریق سایت ثبت نام کرد؟ چه مدارکی مورد نیاز است؟ آیا با موبایل می‌توان ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل را به صورت اینترنتی انجام داد؟

 

برای پاسخ سوالات بالا و دریافت اطلاعات جامع و همچنین آموزش تصویری ثبت نام کارت سوخت، مطالعه این مقاله لازم است. در صورتی که در روند ثبت نام کارت بنزین با مشکلی مواجه شدید کارشناسان پارسین مشاوره می‌توانند شما را راهنمایی کنند و به تمامی سوالات شما پاسخ دهند.

 

ثبت نام کارت سوخت به صورت اینترنتی

 

با الکترونیک شدن خدمات دولتی امکان ثبت نام و درخواست دادن برای بیشتر مدارک به وجود آمده است. با توجه به توافق انجام شده بین شرکت پژوهش و توسعه ناجا و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، کلیه دارند گان خودروهای نوشماره می‌توانند برای ثبت نام کارت بنزین خود از سامانه هوشمند شرکت ملی فرآورده‌های نفتی برای درخواست صدور کارت سوخت خود اقدام نمایند.

 

با ثبت اطلاعات شخصی، مالکان خودرو و همچنین شماره پلاک، شماره شناسنامه خودرو(VIN ) در سامانه درخواست مالک ثبت می‌شود و از مراجعه حضوری به مراکز پلیس + ۱۰ جلوگیری می‌توان کرد.

 

با وجود روش‌های زیادی برای ثبت نام کارت سوخت به صورت آنلاین و اطلاعات فراوان در اینترنت شخص ممکن است دچار سردرگمی شود که از کدام سامانه برای ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل استفاده کنند.

 

مطمئناً بهترین و راحت‌ترین روش درخواست کارت سوخت برای خودروهای نو شماره (فاقد سابقه صدور کارت هوشمند سوخت) ثبت نام آنلاین و مراجعه به سامانه ثبت نام درخواست صدور کارت هوشمند سوخت است. ین سامانه متعلق به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران است.

 

سامانه ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت به آدرس اینترنتی fcs.niopdc.ir در دسترس است. همچنین متقاضیان می‌توانند از روش دیگر برای ثبت درخواست کارت سوخت به صورت حضوری به مراکز پلیس + ۱۰ مراجعه کنند.

 

بیشتر بدانید: سایت نوبت دهی تعویض پلاک – نحوه ثبت نام و مدارک

 

بارها در مشاوره‌ها مالکان خودرو بازگو کردند که ثبت نام را به صورت اینترنتی برای کارت سوخت انجام دادند ولی پس از سه ماه هنوز کارتی به دست انها نرسیده است. پس از پیگیری برای آنها مشخص شده است که ممکن است اطلاعات را به صورت درست در سامانه ثبت درخواست کارت سوخت ثبت نکردند و یا مشکل از موارد دیگری باشد که باید سریعاً پیگیری شود.

مدارک جهت ثبت نام کارت سوخت

مدارک جهت ثبت نام کارت سوخت

 

حالا که با سامانه ی ثبت نام درخواست کارت سوخت آشنا شدید و می‌دانید که برای درخواست کارت سوخت باید از سامانه ی  fcs.niopdc.ir اقدام نمائید، قبل از اینکه شروع به ثبت نام کنید بایستی مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارت بنزین را آماده کنید و سپس شروع به ثبت اطلاعات در سامانه نمائید.

 

لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارت سوخت:

۱. مدارک شناسایی مالک خودرو

۲. برگ سبز (شناسنامه خودرو)

۳. بیمه نامه شخص ثالث

۴. شماره تلفن همراه که به نام مالک خودرو باشد

۵. اطلاعات تکمیلی شامل؛ کد پستی، آدرس محل سکونت و..

 

نکته مهم: تصور غلطی که در جامعه ما وجود دارد این است که کارت سوخت خودرو چون به نام فروشنده خودرو است در هنگام فروش بایستی نزد فروشنده بماند، اما این تصور اشتباه است زیرا کارت سوخت یکی از مدارک خودرو به حساب می‌آید و بایستی به خریدار خودرو تحویل داده شود. در صورت ابطال کارت سوخت وضعیت فرق می‌کند.

 

سامانه آنلاین درخواست کارت سوخت

 

سوالی که برای اکثر خریداران خودرو صفر کیلومتر پیش می‌آید این است که مثل گذشته کارت سوخت خودرو مانند بقیه مدارک خودرو برای مالک پست می‌شود و دیگر نیازی به ثبت نام کارت سوخت و پیگیری نیست؟

 

این سوالی است که مالکان خودروهای صفر کیلومتر برای یافتن جواب درست در اینترنت زمان زیادی را صرف می‌کنند و می‌خواهند دقیقاً بدانند کارت سوخت برای آنها توسط شرکت نفت ارسال می‌شود یا باید شخصاً برای آن اقدام کنند؟

 

در جواب این عزیزان باید گفت: در گذشته برای خودروهای صفر کیلومتر کارت سوخت صادر می‌شد و همراه کارت ماشین برای صاحب خودرو پست می‌شد. اما از تیرماه ۱۴۰۳ شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران روش دیگری را برای دریافت کارت سوخت خودرو صفر اعلام کرد.

 

مالکان خودروهای نوشماره که فاقد کارت سوخت هستند برای ثبت نام کارت سوخت بایستی به سامانه آنلاین درخواست کارت سوخت مراجعه کنند و ثبت نام خود را انجام دهند.

 

در حال حاضر سامانه هوشمند شرکت نفت صرفاً برای خودروهای صفر کیلومتر این خدمت را ارائه می‌دهد و طبق اعلامیه این سازمان در فاز دیگری که به زودی اعلام می‌شود امکان ثبت نام آنلاین کارت سوخت المثنی در سامانه هوشمند برای درخواست کنندگان کارت سوخت وجود دارد.

 

ذکر این نکته لازم است که سامانه دیگری که قبلاً از آن برای ثبت نام کارت سوخت استفاده می‌شد به نام پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی mob.gov.ir در حال حاضر در دسترس نیست و نمی‌توان از آن استفاده کرد.

 

 

بیشتر بخوانید: سامانه سخا نظام وظیفه – ثبت نام و دریافت کد سخا برای گرفتن استعلام

 

آموزش تصویری ثبت نام کارت سوخت با موبایل

 

برای ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل خودرو در سامانه ی ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت که متعلق به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی است شما می‌توانید از موبایل یا تبلت یا کامپیوتر (لپ تاپ) برای ثبت نام استفاده کنید و تنها یک اینترنت خوب در زمان ثبت نام کافی می‌باشد.

 

برای ثبت نام شما ابتدا بایستی مدارک مورد نیاز که در بالا به آن اشاره شد را تهیه کنید و سپس ثبت نام آنلاین کارت را شروع کنید.

 

برای ثبت درخواست کارت سوخت با موبایل در مرورگر خود عبارت زیر را «fcs.niopd.ir»تایپ کنید. با ورود به سامانه هوشمند ثبت درخواست صدور کارت سوخت با دو گزینه «ورود» و «ثبت نام حقیقی» مواجه می‌شوید که شما بایستی گزینه «ثبت نام حقیقی »را برای این کار انتخاب کنید و اطلاعات خواسته شده را ثبت کنید.

 

سامانه ثبت نام کارت سوخت

 

در مرحله بعد از بین گزینه‌های سمت راست، گزینه «عملیات» را انتخاب کنید و ثبت درخواست جدید را انتخاب کنید. بایستی به گزینه‌های انتخابی دقت کنید و اطلاعات مورد نیاز را با دقت وارد کنید.

 

 

سامانه انلاین درخواست کارت سوخت

در صورت مشکل در ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل و یا داشتن سوالاتی می‌توانید با کارشناسان مرکز مشاوره پارسین برای دریافت جواب تماس بگیرید..

 

ثبت نام انلاین سوخت خودرو با استفاده از موبایل تنها یکی از روش‌های ثبت نام می‌باشد. و مطمئناً روش‌های دیگری وجود دارد که می‌تواند پشتیبانی برای خدمات اینترنتی ثبت نام در سامانه باشد و شما با اطمینان کامل ثبت نام را انجام دهید و به موقع کارت سوخت خود را دریافت کنید.

 

ثبت نام کارت سوخت موتورسیکلت اینترنتی

 

موتورسیکلت یکی از راحت‌ترین روش‌های تردد در کلان شهرها به حساب می‌آید که به نسبت خودرو قیمت پایینتری دارد و برای جابجایی گزینه مناسبی می‌تواند باشد.

 

متقاضیان دریافت کارت سوخت برای موتورسیکلت می‌توانند به دو صورت ثبت نام کارت سوخت خود را انجام دهند:

– ثبت نام از طریق سامانه و انجام دادن کارها شخصاً

– دیگری مراجعه به مراکز پلیس +۱۰

ثبت نام کارت بنزین برای موتورسیکلت همانند کارت سوخت خودرو است و هیچ تفاوتی با هم ندارند.

 

نکته مهم: کارت سوخت برای موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال از تولید آنها می‌گذرد امکان صدور وجود ندارد و این موتورها فرسوده به حساب می‌آیند.

 

برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت، در صورتی که بیش از 2 ماه از زمان ثبت نام کارت سوخت گذشته باشد بایستی استعلام گرفت و پیگیر کارت سوخت موتور خود باشید. برای این منظور کارشناسان ما می‌توانند شما را راهنمایی کنند و استعلام‌های لازم را برای پیگیری کارت سوخت انجام دهند.

 

در ادامه بخوانید: خلوت‌ترین تعویض پلاک‌های تهران و حومه – آدرس و ساعت کاری

 

 

استعلام کارت سوخت جامانده در جایگاه

 

آیا می‌توان به صورت اینترنتی و بدون مراجعه به جایگاه‌های سوخت پیگیر کارت سوخت خودرو و یا موتورسیکلت جامانده را داشت؟

 

برای استعلام و پیگیری کارت سوخت جامانده در جایگاه‌های سوخت می‌توان به صورت اینترنتی اقدام کرد و با استفاده از شماره یکتای خودرو و یا شماره کارت سوخت خودرو پیگیری را انجام داد.

 

با انجام این استعلام به راحتی می‌توان دریافت کارت سوخت خودرو و یا موتورسیکلت شما در کدام جایگاه سوخت جا مانده است و با مرکز مربوطه تماس بگیرید.

 

مطمئناً گزینه‌ای به نام «کارت‌های جامانده در جایگاه» برای کارت‌های سوخت در سامانه ثبت نام کارت سوخت وجود دارد، چون بارها برای همه ما پیش آمده که کارت سوخت خود را در جایگاه سوخت جا بگذاریم. وجود این گزینه در سامانه می‌تواند کار همه ما را راحت کند و نیازی به ثبت نام مجدد برای کارت سوخت المثنی نداشته باشیم.

 

هزینه ثبت نام کارت سوخت به صورت اینترنتی

 

برای صدور کارت سوخت خودرو و یا موتورسیکلت هزینه‌ای برای انجام این خدمت در نظر گرفته شده است. که میزان این هزینه برای صدور کارت سوخت و هزینه پست در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است که این مبلغ برای سال ۱۴۰۴ افزایش یافته است.

 

کلیه متقاضیانی که به صورت اینترنتی ثبت نام انلاین سوخت خود را انجام می‌دهند باید هزینه تعیین شده را پرداخت کنند تا کارت بنزین برای آنها صادر شود.

 

شایان ذکر است که هزینه صدور کارت سوخت که ثبت نام آن به صورت اینترنتی و یا به صورت حضوری انجام شده باشد تفاوتی بین این دو وجود ندارد و مبلغ یکسانی می‌باشد.

 

بیشتر بدانید: نحوه تعویض کارت های قدیمی پایان خدمت به هوشمند

 

وکالت‌نامه برای ثبت نام کارت سوخت

رانندگانی هستند که سند خودرو به اسم آنها نیست و این اشخاص نمی‌توانند برای کارت سوخت خودرو اقدام کنند. این گونه اشخاص می‌توانند وکالت‌نامه تام الاختیار جهت دریافت کارت سوخت خودرو به نام غیر اقدام کنند و با در دست داشتن وکالت‌نامه کارهای ثبت نام کارت هوشمند سوخت را انجام دهند.در وکالت‌نامه‌ای که برای ثبت نام کارت بنزین یا گازوئیل تنظیم می‌شود بایستی عنوان کارت سوخت در آن قید شده باشد و احراز هویت شخص به طور کامل در آن قید شده باشد.

 

با دادن وکالت‌نامه به افرادی که امکان حضور برای کارهای قانونی و مراحل اداری را ندارند می‌توان کارها را به شخص مورد اعتماد واگذار کنند. ثبت نام کارت سوخت یکی از این کارها می‌باشد.

 

سوالات متداول:

 

1.سایت ثبت نام کارت بنرین چه نام دارد؟

سایت به نام fcs.niopdc.ir برای درخواست کارت وجود دارد.

 

2. برای چه موتورسیکلت های نمی توان درخواست کارت سوخت داد؟

برای موتورسیکلیت های با بیش از 10 سال تولید نمی توان اقدام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می توانید با کلیک برای روی آیتم های زیر این مقاله را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید .

دسترسی به محتوا

سایرموضوعات

نیاز به مشاوره فوری دارید ؟
بیشتر مطالعه نمایید

تماس فوری با مشاور از طریق تلفن ثابت: 9099070084