Search

چرا نباید از تکالیف گروهی متنفر باشید

تکالیف گروهی

چگونه با تکالیف گروهی در پروژه گروهی بعدی خود موفق شوید؟

یکی از اهداف سیستم های آموزشی بخصوص در کشورهای توسعه یافته آشنا کردن دانش آموزان با فعالیت های گروهی و افزایش مهارت های ارتباطی است. هنگامی که دانش آموز یک تکلیف را بصورت گروهی انجام می دهد در واقع یاد می گیرد به نظرات دیگران گوش بسپارد، صبور باشد، بر اساس برنامه تکلیف را انجام دهد و از همه مهمتر تمرینی برای مسئولیت پذیری است.

برای ارتباط با متخصصان جهت مشاوره انتخاب رشته تلفنی وارد شوید.

اشتراک گذاری

تکالیف گروهی صورت بسیار بدی دارند – اما دلایل خوبی برای انجام آنها وجود دارد. در اینجا نحوه تجدید نظر در رویکرد خود به پروژه های گروهی و انجام تکالیف بعدی آورده شده است.

دلایل انجام تکالیف گروهی

چرا در مدارس به دانش آموزان فعالیت گروهی محول می شود؟ در واقع هدف از انجام تکالیف گروهی آشنا شدن دانش آموزان با این گزینه ها است:

1. تقسیم کار

بارها دیده شده افراد در برابر وسوسه تقسیم کردن کار برای رفتن و کار مستقل انجام دادن مقاومت می کنند – تقریباً همیشه وقتی سعی می کنید دسته ای از قسمت های کاملاً متفاوت را به هم بچسبانید با مشکلاتی روبرو خواهید شد.

تقسیم کار

دکتر استیون هیچکاک، مدرس دانشیار در دانشکده بازرگانی دانشگاه سیدنی، با تقسیم کار در واقع می‌دانید چه چیزی کار می‌کند – و چه چیزی خوب نیست. او می‌گوید: «ما از شما می‌خواهیم که با هم کار کنید و به چیزی بزرگتر از مجموع اجزای آن برسید، نه یک تکلیف با بخش‌های مجزا که در کنار هم قرار گرفته‌اند».

دکتر هیچکاک ایجاد یک جدول زمانی با مسئولیت‌های فردی خاص را توصیه می‌کند. «بهترین راه برای تقسیم کار، انجام آن به صورت مرحله‌ای است. جدول زمانی شما باید ساختاری مارپیچ داشته باشد، جایی که شما جدا می شوید و به طور جداگانه فکر می کنید یا تحقیق می کنید، سپس قبل از جدا شدن دوباره آن را جمع می کنید.

این به شما کمک می‌کند تا به جای اینکه شب قبل از ارسال، مشکلاتی را که پیش می‌آید، کشف کنید. به علاوه، به شما امکان می‌دهد از دیدگاه‌های مختلف گروه خود برای ارائه ایده‌های بهتر و روشن‌تر استفاده کنید.

پارسین مشاوره به دلیل داشتن مشاورین مجرب و خبره ثابت کرده است که می‌تواند خدمات فوق العاده با کیفیتی را به کاربران ارائه کند. یکی از این خدمات ارزشمند ارائه پکیج مشاوره تحصیلی است.

2. روی رابطه سرمایه گذاری کنید و اجازه دهید رشد کند

قبل از اینکه مستقیماً وارد کار شوید کمی وقت بگذارید تا اعضای گروه خود را بشناسید. این کار غلبه بر موانع را در ادامه مسیر برای شما آسان تر می کند.

«عضو تیم خوب بودن به معنای فعال بودن در مکالمات است. دکتر کلینتون مور از خدمات مشاوره و روانشناسی دانشگاه می گوید که یادگیری همکاری برای موفقیت گروه شما بسیار مهم است. “با تمام گروه صحبت کنید، نه فقط با افرادی که قبلاً می شناسید.”

اگر به تیم خود به عنوان یک رابطه نگاه کنید، نه یک بار، به احتمال زیاد به عنوان یک گروه موفق خواهید شد. دکتر هیچکاک خاطرنشان می کند: «تحقیقات نشان می دهد که حمایت سازمانی – زمانی که مردم به شما ایمان دارند و می خواهند شما موفق شوید – پیش بینی کننده بزرگی از نتایج مثبت است. بنابراین اگر فکر می‌کنید یکی از اعضای تیم وزن خود را بالا نمی‌کشد، به جای اینکه در حالت تهاجمی بپرید (یا در فیس‌بوک برای فحاشی کردن) بپرسید که آیا به کمک نیاز دارد یا خیر.

3. تعارض اتفاق می افتد. با آن مقابله کنید

شما همیشه تنها کسی هستید که واقعاً هر کاری انجام می دهید، درست است؟ خب، پارادوکس کلاسیک انتساب گروهی در آن نهفته است. دکتر هیچکاک می‌گوید: «به طور کلی، هر یک از ما فکر می‌کنیم که ما در تیم هستیم که همه کارها را انجام می‌دهد.

تکالیف گروهی

با تمام آن ایده‌ها، نظرات و جدول‌های زمانی متضاد، طبیعی است که درگیری رخ دهد. اما از این ابایی نکنید – در عوض، آن را به عنوان بخشی عادی و حتی سازنده از فرآیند درک کنید.

تعیین کنید که آیا تعارض سالم و مفید است یا ناسالم. دکتر مور توصیه می کند: «تعارض اگر شخصی یا تهاجمی شود ناسالم است. در عوض باید تعاملات آرام و قاطعانه ای را هدف قرار دهید که با همدلی با دیدگاه های دیگر، همه را به میز مذاکره بکشاند.»

بنابراین، اگر متوجه شدید که با بن بست مواجه هستید، سعی کنید به صورت گروهی رأی دهید و فقط به جلو حرکت کنید. می‌توانید با دانستن این که این موقعیت‌ها تجربیات یادگیری مفیدی را ارائه می‌دهند، راحت باشید و نمونه‌های خوبی برای شما در مصاحبه‌های شغلی آینده هستند.

4. همه چیز به نمرات نیست

مطمئناً نمرات مهم هستند، اما ریز نمرات شما تنها چیزی نیست که قرار است از زمان خود در دانشگاه بردارید. اگر به طور انحصاری روی نمره یا بخش تکلیف فردی خود تمرکز کنید، تصویر بزرگتر را از دست داده اید. به تکالیف گروهی به عنوان فرصتی برای توسعه مهارت‌های بین فردی خود که ویژگی‌های حیاتی اشتغال‌پذیری هستند، نگاه کنید.

دکتر هیچکاک می گوید: «شرکت ها افراد را استخدام می کنند، نه رزومه. «این واقعاً مهم است که دانش‌آموزان فرصتی داشته باشند تا بفهمند چگونه مذاکره کنند و با همدلی ارتباط برقرار کنند – بسیاری از مردم تا زمانی که خیلی دیر نشده است متوجه نمی‌شوند که این چقدر می‌تواند سخت و پیچیده باشد.»

آنجلا هارو، کارشناس توسعه شغلی نیز به اهمیتی که شرکت ها برای مهارت های کار تیمی قائل هستند اشاره می کند. او می‌گوید: «بیشتر کارفرمایان فارغ‌التحصیل، کار گروهی را یک مهارت ضروری برای استخدام می‌دانند و از دانشجویان انتظار دارند که توانایی‌های خود را در طول فرآیند استخدام و همچنین در محل کار نشان دهند.

بیشتر بخوانید : ۱۰ نکته سریع برای آمادگی موفقیت آمیز کنکور

5. بدانید چه زمانی به کمک نیاز دارید

نیاز به کمک هنکام کارگروهی

اگر واقعاً به جایی نمی رسید، مطمئن شوید که با معلم خود در تماس باشید.

دکتر هیچکاک می‌گوید: «هر معلمی از شما می‌خواهد که موفق شوید، بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی گیر کرده‌اید و درخواست کمک می‌کنید بسیار مهم است – و کمک نخواستن اشتباهی است که همه دانش‌آموزان مرتکب می‌شوند.»

مشاوران پارسین مشاوره می‌توانند در مورد چگونگی حل مشکل به شما راهنمایی کنند یا با گروه بنشینند و به شما در مذاکره کمک کنند. فقط آن را به آخرین لحظه نگذارید –

سوالات متداول:

1. چرا پروژه های گروهی منفور هستند؟

یک چارچوب اخلاقی سه جانبه برای تقویت همکاری دانش‌آموزان. دانش‌آموزان اغلب می‌گویند که از پروژه‌های گروهی متنفرند، زیرا نمی‌خواهند نمره آنها به گروگان تلاش شخص دیگری (یا فقدان آن) باشد و/یا به این دلیل که قبلاً تجربه انجام کارهای دیگران را برای آنها داشته‌اند.

2. چرا کار گروهی موثر نیست؟

نتیجه تصویر برای چرا نباید از تکالیف گروهی متنفر باشید

تحقیقات نشان می دهد که وجود تعارض در کار گروهی می تواند بر لذت دانش آموزان از آن کلاس تأثیر منفی بگذارد، یادگیری فردی آنها را مهار کند و سطح استرس را افزایش دهد. این به این دلیل است که دانش‌آموزان احساس می‌کردند که سازش و توافق یک فرآیند بسیار دشوار و خسته کننده است.

3. چگونه با تکالیف گروهی برخورد می کنید؟

پیروی از این مراحل به شما و گروهتان کمک می کند تا به طور موثر با هم کار کنید.

اهداف روشنی داشته باشید در هر مرحله باید سعی کنید در مورد اهداف به توافق برسید. …

قوانین اساسی را تنظیم کنید. …

ارتباط موثر برقرار کنید. …

نقش ها را تعریف کنید. …

سوابق خوبی داشته باشید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می توانید با کلیک برای روی آیتم های زیر این مقاله را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید .

دسترسی به محتوا

سایرموضوعات

نیاز به مشاوره فوری دارید ؟
بیشتر مطالعه نمایید