Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h166683/domains/parsinmoshavereh.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها با 7 راه عالی | پارسین مشاوره
Search

7 راه عالی برای تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها

تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها

تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها، روزهای اول مدرسه رفتن برای کلاس اولی ها خوشایند است، چون وارد محیط جدیدی شده اند و دوستان تازه ای پیدا کردند، اما بعد از دو هفته و انجام دادن تکالیف به موقع برای بچه ها رفتن به مدرسه جذابیت قبلی ندارد. در این مدت در می یابند که مدرسه جای بازی نیست و باید تکالیف خود را انجام دهد. برای کودک خسته کننده است که زمان طولانی مثلا یک ساعت پشت میز بنشیند و فقط بنویسد. کودکی که تا به حال فقط به فکر بازی بوده نوشتن مشق برای او جذابیت ندارد و والدین دائماً با این قضیه درگیر هستند. برای مثال ساعت 12 شب شده و فرزند شما تکالیف خود را هنوز تمام نکرده و روز بعد همین اتفاق تکرار می شود.

شما والدین عزیز بایستی راه حل های برای مقابله با این مشکل را یاد بگیرید تا این قضیه روی تمامی زندگی شما تاثیر نگذارد. بارها در خانواده ها دیده می شود که کودک مشق خود را ننوشته و همین قضیه سبب بحث  بین پدر و مادر در خانواده شده است. پس لازم است برای حل این مشکل بطور عمیق مطالعه کنید و دلایل این کار فرزند خود را جویا شوید. همچنین در کنار آن بتوانید راهکارهای برای این مشکل پیدا کنید تا زندگی شما به حالت عادی برگردد و آرامش در خانه مثل همیشه حکم فرما شود.

مشاوره تلفنی تحصیلی  پارسین مشاره با ارائه تخصصی ترین مشاوره در تمامی زمینه مدارس، کنکور، دانشگاه، انتخاب رشته، دکتری، کارشناسی ارشد و … کافی است با تلفن ثابت با شماره 9099070084 تماس بگیرید. 


در صورت نداشتن تلفن ثابت و استفاده از بسته های مشاوره 50% تخفیف اینجا کلیک کنید.

همه ی ما قبول داریم داشتن کلاس اولی در خانواده مشکلات خود را دارد. یاد دادن و خواندن و نوشتن به این کودک کاری طاقت فرسا است. ابتدای کار به شما یادآوری می کنم باید صبور باشید تا نتیجه مطلوب بگیرید. دستان کودک شما و عضلات ان هنوز ضعیف است و عادت به گرفتن مداد ندارد و زود خسته می شود.

پس با پارسین مشاوره همراه باشید تا به شما راهکارهای لازم را یادآوری کنیم. در این مقاله 7 راهکار جذاب برای نوشتن مشق به کلاس اولی ها اورده شده است.

از شما عزیزان می خواهم این طوری فکر کنید که یکبار دیگر شما هم کودکی و کلاس اولی خود را مجسم کنید و از بودن در کنار بچه کلاس اول خود و یاد دادن به او لذت ببرید. پس شروع کنیم.

1. یک «مرا متقاعد کن» بنویسید

کودکان علاقه زیادی به بازی دارند. نوشتن فقط داستان گفتن یا گزارش از کتاب نیست. راه‌های زیادی وجود دارد که فرزند شما می‌تواند از کلمات استفاده کند، از جمله تلاش برای متقاعد کردن دیگران برای موافقت با او. شما می توانید با اجازه دادن به او برای مشاجره با شما – به صورت نوشتاری، به او کمک کنید تا این نوع نوشتن را تمرین کند!

تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها موضوعی را انتخاب کنید که با آن موافق نیستید، مانند کمک هزینه یا زمان خواب. از فرزندتان بخواهید برای شما نامه ای بنویسد تا شما را متقاعد کند که نظر خود را تغییر دهید. گرفتن؟ او باید از حقایق، نقل قول ها و منطق برای حمایت از استدلال خود استفاده کند.

بیشتر بدانید: دلیل تنبلی دانش آموزان در انجام تکالیف

تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها

چند تصویر را در یک دفترچه بچسبانید. سپس از فرزندتان بخواهید در مورد یکی از آنها بنویسد. می‌توانید از او بخواهید آنچه را که می‌بیند، آنچه مردم فکر می‌کنند، آنچه در آینده اتفاق می‌افتد را درج کند – یا فقط اجازه دهید تخیل او آزاد شود.

یک راهکار عالی برای یاد دادن حروف الفبا و ماندگاری کلمات در ذهن کودک ( معمولا کلاس اولی ها حروف را فراموش می کنند)، گفتن داستان شهرک الفبا که هر بار یک حرف به شهرک اسباب کشی می کند و داستانی خاص دارد.

پارسین مشاوره به دلیل داشتن مشاورین مجرب و خبره ثابت کرده است که می‌تواند خدمات فوق العاده با کیفیتی را به کاربران ارائه کند. یکی از این خدمات ارزشمند ارائه پکیج برنامه ریزی است.


2. یک دفترچه یادداشت خانوادگی ایجاد کنید

دفترچه یادداشت خانوادگی راهی عالی برای ذخیره خاطرات و شروع سریع نوشتن فرزندتان است. از یک آلبوم عکس ارزان قیمت برای نگهداری سوغاتی از کارهایی که با هم انجام می دهید استفاده کنید. این می‌تواند شامل عکس‌ها، خرد بلیط و اشیاء یافت شده مانند برگ‌های زیبا باشد.

3. بازی «به من بگو چطور»

در این بازی فرزند شما وانمود می کند که دارد برای یک موجود ی که چیزی در مورد فرهنگ ما نمی داند، نامه می نویسد. این بیگانه همه چیز را دقیقاً همانطور که گفته یا نوشته شده انجام می دهد.

وظیفه فرزند شما این است که یک روند روزمره مانند غذا خوردن یا درست کردن یک ساندویچ را انتخاب کند. سپس، او باید دستورالعمل های گام به گام را در مورد نحوه انجام کار برای بیگانه بنویسد. وقتی او تمام شد، شما باید بیگانه شوید و سعی کنید مراحل را دقیقاً همانطور که او نوشته است دنبال کنید. او ممکن است از چیزی که از قلم انداخته تعجب کند!

در ادامه بخوانید: نکات مهم برای مقابله با اضطراب امتحان دانش آموزان ابتدایی

4. یک کتاب «من می توانم» بسازید

همانطور که کودک شما نوشتن را یاد می گیرد، مهارت های جدید دیگری را نیز یاد می گیرد. ساختن کتاب «من می‌توانم» به او اجازه می‌دهد مهارت‌های نوشتاری را تمرین کند و سایر دستاوردهایش را پیگیری کند. یک دسته کاغذ خالی را با هم منگنه کنید تا یک کتاب بسازید. همانطور که فرزند شما به نقطه عطف جدیدی می رسد، مانند یادگیری بستن بند کفش یا ضربه زدن به توپ بیسبال، می تواند در صفحه جدیدی از کتاب نقاشی بکشد. بچه‌های کوچک‌تر می‌توانند بنویسند: «من می‌توانم بند کفش‌هایم را ببندم». بچه های بزرگتر می توانند چند جمله در مورد آنچه که انجام داده اند بنویسند.

تشویق به نوشتن مشق

5. «خوشبختانه/متاسفانه» را بازی کنید

تشویق به نوشتن مشق در کلاس اولی ها این بازی نویسندگی نوبتی بر اساس یک کتاب کلاسیک کودکان  به نام خوشبختانه ساخته شده است. در آن، یک اتفاق خوش شانس و سپس یک اتفاق بدشانسی رخ می دهد. هر رویداد با کلمه “خوشبختانه” یا کلمه “متاسفانه” معرفی می شود.

برای بازی، یک تکه کاغذ بردارید و جمله ای بنویسید که با «خوشبختانه» شروع می شود، مثلاً «خوشبختانه روز آفتابی بود. می‌خواستم بیرون بازی کنم.» کاغذ را به بازیکن بعدی برسانید، او یک جمله “متاسفانه” مانند “متاسفانه، مجبور شدم اتاقم را تمیز کنم” اضافه می کند. ادامه دهید تا زمانی که داستان برای ادامه دادن خیلی احمقانه باشد.

مشاوره تخصصی و تضمینی در زمینه انتخاب رشته کنکور توسط خبره ترین استادان پارسین مشاوره با متدهای روز دنیا 


6. یک شیشه ژورنالی درست کنید

یک مجله باید یک دفترچه خاطرات باشد. همچنین می‌تواند کتابی باشد که در آن فرزندتان درباره ایده‌ها می‌نویسد یا به سؤالاتی پاسخ می‌دهد، مانند «اگر می‌توانستید تابستان آینده کاری انجام دهید، چه چیزی را انتخاب می‌کردید؟» شیشه مجله مکانی برای نگهداری تمام آن ایده ها و سوالات است.

یک شیشه دهان گشاد را بشویید و تزئین کنید، مانند شیشه ای که قبلا حاوی کره بادام زمینی بود. سپس، درخواست‌های مجله را روی تکه‌های کاغذ بنویسید یا چاپ کنید. از فرزندتان بخواهید هر روز یک درخواست را بیرون بیاورد و در مورد آن در دفتر خاطراتش بنویسد.

بیشتر بخوانید: آموزش  انتقال دانش آموز از یک مدرسه به مدرسه دیگر

7. یک بازی با تصاویر انجام دهید

عکس ها و تصاویر جرقه های داستانی عالی هستند. در وب جستجو کنید و چند تصویر جالب پیدا کنید. یا تصاویر را از مجلات برش دهید. تصاویر می توانند واقع گرایانه باشند، مانند عکس دانش آموزان در زمین بازی. یا می‌توانند تصاویری خارق‌العاده باشند، مانند پرواز یک ابرقهرمان در فضا.

فرزند شما می تواند با نوشتن تاریخ و خطی در مورد اینکه کجا بودید و چه کردید شروع کند. سپس، می‌توانید برای نوشتن خلاصه‌ای دقیق‌تر با یکدیگر همکاری کنید. فراموش نکنید که لحظات خنده دار یا حتی آزار دهنده را در آن قرار دهید!

برای مشاوره تخصصی  شرایط پذیرش رشته های بدون کنکور ۱۴۰۳ با پارسین مشاوره همین حالا تماس بگیرید.

سوالات متداول:

1. چگونه تکالیف خانه را خلاق می کنید؟


ایده های خلاقانه تکلیف برای همه سنین
یک بازی رومیزی بسازید.
یک مسابقه را کامل کنید – همچنین می‌توانید از دانش‌آموزان بخواهید که مسابقه را به صورت گروهی بنویسند و سپس تکالیف را با هم عوض کنند و تکمیل کنند.
یک طرح درسی برای آموزش موضوع به کلاس کوچکتر بنویسید.
به معلم آموزش دهید – یک پوستر ایجاد کنید،
یک سری تمرینات را کامل کنید.

2. چند کلمه تشویقی برای بچه ها چیست؟


کلمات الهام بخش تشویق کننده برای بچه ها
من خیلی به شما افتخار می کنم.
زمانی که ذهن خود را در نظر بگیرید می توانید هر کاری را انجام دهید.
تو خیلی شجاعی
از اینکه می بینم چیز جدیدی یاد می گیرید هیجان زده هستم.
به کار خوب خود ادامه دهید، این نشان می دهد.
ببینید زحمت شما چقدر نتیجه داده است.
از امتحان کردن چیزی جدید نترسید.

3. دانش آموزان کلاس اول چه چیزی را دوست دارند؟

کلاس اولی ها عاشق یادگیری هستند. حروف، اعداد، شکل ها و رنگ ها! این بچه ها با قاطعیت اسم می نویسند و تلاش میکنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می توانید با کلیک برای روی آیتم های زیر این مقاله را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید .

دسترسی به محتوا

سایرموضوعات

نیاز به مشاوره فوری دارید ؟
بیشتر مطالعه نمایید